Right click is not enabled on this website.
logo

Despre ALB

Despre ALB

ALB inseamna fotografie de arhitectura si design interior, realizata intr-un stil curat, minimalist, cu o pata de culoare, si care incearca sa surprinda relatia spatiului construit de om cu momentul, timpul si oamenii care il reprezinta.

Despre mine

Sunt Andreea Ligia Bologa, fotograf din Cluj Napoca, cu focus pe fotografia de arhitectura si design interior, dar cu interese si colaborari si in partea de fotografie de produs, culinara,  still life sau life style.

Ma pasioneaza fotografia de arhitectura cu  geometriile ei, cu formele organice, texturile si alaturarile de culori, dar si spatiile efemere create de lumini si umbre.

In explorarile mele urbane sau in lucrarile comandate, urmaresc sa surprind geometria spatiului, alaturarile si contrastele de culori, de lumini, dar mai ales relatia spatiilor construite  cu mediul si oamenii, si atmosfera in care acestea sunt utilizate.

Adesea dupa deviza “less is more”, caut sa creez imagini curate in care minimalismul  ajuta spatiul sa respire si scoate in evidenta esenta si armonia locului.